Deszk Község Honlapja

Szerb parókia felújítása NBER-KP-1/2022/1-000050

14

dec 2022

0

Pályázó: Deszki Szerb Nemzetiségi Önkormányzat

A 2021.októberben megjelent Miniszterelnökség Egyházi és Nemzeti Kapcsolatokért Felelős Államtitkársága felhívásának célja, hogy a felhívás közzétételével felmérje azon támogatási igényeket, melyek a 2022.költségvetési év során a különböző nemzetiségek  nemzetiségi célú beruházási, felújítási és karbantartási tevékenységeihez kapcsolódnak, valamint a magyar kis- és középvállalkozások erősítését és a magyar gazdaság élénkítését szolgálják.

A felhívás keretében nyújtandó egyedi támogatások célja a felhívás körébe tartozó nemzetiségek identitásának megőrzése érdekében vállalt kulturális, köznevelési, tudományos, hitéleti és közösségépítő célok megvalósításához kapcsolódó beruházási, felújítási és karbantartási tevékenységek támogatása.

Megvalósítási időszak: 2022.március 01 – 2021.október 31

Egyesületünk sikerrel pályázott, s 2.000.000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a Szerb parókia felújítása c. projekt keretén belül nyílászárók cseréjére, vakolatjavításra, kávázásra.  A közösségi funkciókat ellátó tér korszerűsítése szükségessé vált a jobb használhatóság szempontjából. 

Támogató: Miniszterelnökség kezelő szerveként eljáró Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

www.bgazrt.hu

Szólj hozzá

Megszakítás