Deszk Község Honlapja

Nyári Diákmunka Program

26

jún 2014

0

Kedves Deszki Diákok!

Ismét meghirdették a munkaügyi központok a nyári diákmunka programot 2014. július 1. és július 31. között!

Sajnos, csak egy hónapra kaptunk finanszírozást és lehetőséget, ezen belül is csak négyórás munkát vállalhatnak a 16 és 25 év közötti, nappali tagozaton tanuló, deszki állandó lakhelyű jelentkezők.

A pályázók közül 10 közterület takarítót és 5 egyéb irodai kisegítőt (az 5 fő csak a már érettségizettek közül kerülhet ki) lesz módunk alkalmazni.

A bruttó bérezés:

Közterület takarító:                50.750,-Ft/hó/4 óra

Egyéb irodai alkalmazott:      59.000,-Ft/hó/4 óra

Felvételhez szükséges iratok: TAJ kártya, adókártya, szem. igazolvány, lakcím kártya, lakossági folyószámla száma, ahová a bért utalhatjuk, diákigazolvány és jogviszony igazolás, ha van érettségi, akkor bizonyítvány másolat!

Teendők:

Regisztrálni kell a Munkaügyi Központban (soron kívül az információs pultnál tudnak a diákok ingyenesen regisztrálni) és az APEH-től kérni kell egy ún. 180 napos igazolást (Ezt arról állítja ki az adóhatóság, hogy nem volt a tanulónak 180 nap bejelentett munkaviszonya. Ezt csak igényelni tudják, kézhez nem adják ott a helyszínen senkinek. Kipostázásra kerül a diákok címére és ezt be kell hozni az önkormányzathoz. Vélhetően pár hét lesz az átfutása, de akkor is kell, mert e nélkül nem tudjuk lezárni a papírjaikat.)

Legkésőbb 2014. június 30-ig kell bejönni a polgármesteri hivatalba jelentkezni

a 6. irodában Szarvas Juditnál.

 

Túljelentkezés esetén sorsolással választjuk ki a 15 főt.

Szólj hozzá

Megszakítás