Deszk Község Honlapja

Kedves Deszki Böngésző!

28

feb 2019

0

Tisztelettel üdvözlöm Önt az önkormányzatunk és deszkiekért tenni akaró munkatársaim nevében azon az oldalon, ahol szándékunk szerint napi kapcsolatot tarthatnak a településről elszármazottak az itt élőkkel, informálódhatnak a településen történtekről és nyomon követhetik Deszk mindennapjait, fejlődését, és a deszkiek véleményét a viselt dolgainkról. Célunk egy olyan online felület létrehozása ezen az internetes oldalon, ahol kérdések felvetésére, válaszok adására, és vélemények ütköztetésére van lehetőség moderátor közreműködésével. 

Jól tudom, nem egyedi ez a színtér és a gondolat sem, hiszen számtalan ilyen közösségi felület működik már, ám a lehetőség, hogy a deszki fiatalok általuk ismert, sikeres – ezáltal hiteles személyektől érdeklődhessenek, és kapjanak választ kérdéseikre, talán a legfontosabb eszmei értékkel töltheti fel ezt a kommunikációs piacteret – a bizalommal!

Tanácsadó rendszer, online piactér és szívességbank Deszkieknek – ez az, amit kínálunk Önnek, Neked! Lehet beszélgetni, barátkozni, a lapjainkon böngészők által létrehozott börzéken kínálni és vásárolni, de keresni és ajánlani helyi szolgáltatás, munkát – amiről aztán visszajelzéssel is lehet élni. Visszajelzéssel, minősítéssel, melyekre alapozva jobb és könnyebb döntéseket hozhat bárki akár a szórakozás, akár a munka területén. Mindez megint csak a bizalmat hivatott erősíteni, azt a kapaszkodót, mellyel nem csak egy csoportban, de otthon, és a tagjaira odafigyelő családban is érezheti magát az ide tévedő.

Kívánom, hogy használják, szeressék ezt a fórumot, és hozzászólásaikkal, az Önök által indított börzékkel, fórumokkal varázsolják olyanná, amilyennek szeretnék látni, és amiként valóban a hasznunkra válhat! Ha mindez beválik és mindannyiunk örömére működni fog, akkor ezen a felületen is láthatjuk amint valós tartalommal telik meg a településünk mottója: „Deszken mindig történik valami!”

Király László

Deszk község polgármestere

Szólj hozzá

Megszakítás