Deszk Község Honlapja

Helyi civil, sport és szabadidős szolgáltatások fejlesztése Deszken

30

aug 2021

0

Sikeresen befejeződött a Vidékfejlesztési Program keretében elnyert fejlesztési forrásból és önerőből megvalósított pályázatunk, amely keretében a Deszki Szabadidőpark által nyújtott különböző szabadidős, rekreációs és sportolási lehetőségek körét bővíthettük. A már meglévő kaland játszótér és erdei tornapálya mellett a szabadban sportolni, edzeni vágyókra gondolva 5 db kültéri fitnesz eszközt telepítettünk. A modern és biztonságos eszközökkel a test minden részét átmozgathatjuk, nyújthatjuk, erősíthetjük. 

Szintén ezen forrásból valósult meg a gyalogtúrák, kirándulások kedvelt célpontjául szolgáló természeti kincsünk és egyben a helyi értéktár részét képező 300 éves öreg tölgy környékének rendbetétele is egy kulturált pihenő hely kialakításával. A fa körüli területet rendbe tettük, farönkből készült padokat és fa hulladékgyűjtőt helyeztünk ki, a helyszínen felállított fa információs táblán pedig minden, az öreg tölggyel és a településünkkel kapcsolatos információ megtalálható. A projekt keretében elkészült a színes turisztikai kiadványunk is.

Kedvezményezett: Deszk Község Önkormányzata

Pályázat címe: „Helyi civil, sport és szabadidős szolgáltatások fejlesztése Deszken”

Kódszám: VP6-19-2.1.-21-3-17

Támogatói Okirat száma: 3006532766

Teljes költség: 2.388.013,-Ft

Támogatás összege: 1.791.007,-Ft

Támogatás intenzitása: 75%

A megvalósítás tervezett időpontja: 2018.07.01-2021.06.25.

A projekt az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap és a hazai központi költségvetési előirányzat támogatásával valósul meg.

Szólj hozzá

Megszakítás