Deszk Község Honlapja

Bursa Hungarica Pályázati Felhívás

12

okt 2017

0

Deszk Község Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve 2018. évre kiírja a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot szociálisan hátrányos helyzetű – jelenlegi és leendő – felsőoktatási hallgatók számára.

A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és együttműködési Rendszerében (EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, amely elérhető az alábbi linken:

https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati évben regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe.

Fenti linken érhető el a részletes pályázati kiírás is. A regisztrációt vagy belépést követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése. A pályázati űrlapot minden évben újra fel kell tölteni! A személyes és pályázati adatok ellenőrzését és feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a szükséges mellékletekkel együtt a települési önkormányzatnál kell benyújtania a pályázóknak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott kötelező csatolandó mellékletekkel együtt érvényes.

A csatolandó mellékletekhez a formanyomtatványok az EPER-Bursa rendszerből letölthetőek.

A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje:

  1. október 3. – 2017. november 7.

Benyújtás módja: személyesen ügyfélszolgálati időben: hétfőn 8.00 – 16.00 óráig, szerdán 8.00-17.30 óráig és pénteken 8.00-12.00 óráig, vagy postai úton (postacím: Deszki Polgármesteri Hivatal, 6772 Deszk, Tempfli tér 7.)

Szólj hozzá

Megszakítás